Tifozët qipriot provokojnë, i çojnë tre gishtat dhe gjuajnë me gjësende lojtarët e ekipit kosovar në PrishtinëKB Prishtina e ka fituar Ligën Ballkaniuke për herë të tretë, derisa në finale mposhti Mercure Ael Limassol.Bardhëekaltrit kkihsin një fillim të ngadaltë, por që në fund ia dolën të triumfonin me rezultat 72:67.

Pas ndeshjes, tifozët e AEL u futën në palestër dhe filluan provokimet, para se të gjuanin edhe me gjësende lojtarët e ekipit kosovar.Disa tifozë u futën në palestër dhe para kamerave ngritën tre gishtat, simbol ky kundër shqiptarëve, i përdorur nga serbët.

Gjest skandaloz ky nga tifozët qipriot, por teksa ata provokojnë, tani është koha që Prishtina të festojë, duke ngritur Kupën e tretë në histori të klubit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.