Tri vajza të zhdukura raportohen në Polici, njëra nga Lupçi, tjetra nga Prizreni e Klina

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh ka njoftuar se janë raportuar tri vajza të zhdukura.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, njëra është nga Lupçi i Podujevës, tjetra nga Prizreni, dhe vajza e tretë nga Klinavci i Klinës.

Për vajzën nga Lupçi i Podujevës thuhet se nuk dihet për vendndodhjen e vajzës që nga 3 tetori.

“Fsh. Lupç, Podujevë 03.10.2023 – 11:00. Ankuesja femër kosovar më datën 11.10.2023 ka raportua se vajza e saj, viktima femër kosovar ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më”, thuhet në raport.

Rasti është duke u hetuar.

Ndërkaq, për vajzën tjetër të raportuar të zhdukur nga Prizreni nuk dihet asgjë që nga 17.07.2023.

“Rr. Tahir Sinani, Prizren 17.07.2023 – 05:30. Ankuesja femër kosovar me datën 11.10.2023 ka raportua se vajza e saj, viktima femër kosovare më datën 17.07.2023 ka dalë nga shtëpia, nuk është kthyer më dhe nuk dihet vendndodhja e saj”, thuhet në raport.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.