Ukraina publikon pamje të “pjekjes” së ushtarëve rusë me dronin turk “Bayraktar”

Në faqen e ushtrisë ukrainase në Twitter janë publikuar pamje ku tanket dhe ushtarët rusë sulmohen nga ajri me dronë të tipit “Bayraktar TB2”, me të cilët Ukraina u furnizua nga Turqia.

Në pamjen e parë, droni sulmon një tank përreth të cilit shihen duke lëvizur disa ushtarë. Në pamjen e dytë shihet sulmi ndaj një tanku të ndalur në vargun e tankeve, ndërsa në pamjen e tretë sulmohet një tank tjetër në lëvizje, afër të cilit shihen duke ecur disa ushtarë.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.