UNICEF: Të gjithë fëmijët nën 5 vjeç në Gaza janë në rrezik të lartë të vdekjes për shkak të pasigurisë ushqimoreUNICEF ka thënë se të gjithë fëmijët nën 5 vjeç në Gaza janë në rrezik të lartë të vdekjes për shkak të pasigurisë ushqimore.

Sipas UNICEF-it, rreth 335 mijë fëmijë janë në rrezik të lartë të vdekjes për shkak të kequshqyerjes, si dhe sipas tyre, rreziku i kushteve të urisë vazhdon të rritet, shkruan CNN.

“Kjo do të thotë për shumë familje në Gaza, kërcënimi i vdekjes nga uria është tashmë real”, shtoi UNICEF.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.