Vdiq si hero duke shpëtuar vëllanë dhe shokun, Rama: Anri Kashiku do të shpallet Dëshmor i Atdheut

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shkuar për ngushëllime te familja e Anri Kashikut në Durrës, i cili dha jetën e vet për të shpëtuar dy jetë gjatë ditës së djeshme.

Rama tha se Anri Kashiku do të shpallet Dëshmor i Atdheut, transmeton Klankosova.tv.
“Në familjen e Anri Kashikut, heroit që dha jetën e vet për të shpëtuar dy jetë, vëllain e vogël dhe shokun e tij”, ka thënë Rama.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.