Vidhen dy laptopa në shkollën e fshatit Lubizhdë të Prizrenit

Dy laptopa janë vjedhur në shkollën e fshatit Lubizhdë të Prizrenit .

“Persona të panjohur kanë depërtuar me forcë brenda shkollës dhe nga aty kanë arritur të marrin dy laptop dhe një shtëpizë. Rasti nën hetime”, njofton Policia e Kosovës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.