Vjen lajmi i madh: Së shpejti do të njihen patentat e shoferëve Kosovarë në Gjermani!

Çështja futet në rend ditë për seancën e ardhshme të Bundesratit.
Me 11 shkurt do të votohet pêr pranimin e patent shoferëve të Kosovës dhe Shqipërisë

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.