Vuçiq: Kosovës do t’i hiqen vizat më 23 qershor

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka aluduar se Kosovës do t’i hiqen vizat më 23 qershor.

Vuçiq në një adresim për media është pyetur se çfarë pret nga takimi i liderëve të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor më 23 qershor në Bruksel, dhe ndër të tjera ai ka thënë se pret që Kosova të “shpërblehet” duke aluduar në liberalizimin e vizave.

“Do të jetë interesante më 23 në Bruksel, kur duhet të merren vendimet për Ukrainën, Moldavinë, Ballkanin Perëndimor… Për herë të parë, askush i gjallë nuk e di se çfarë do të ndodhë,” tha Vuçiqi ndër të tjera.

“Qëllimi i vetëm i tyre është të pastrojnë veriun e Kosovës, të gjithë heshtin dhe të gjithë bëjnë sikur nuk po ndodh asgjë. Po pres që të shpërblehen në Bruksel më 23 qershor”, citohet të ketë thënë Vuçiq.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.