Xhevahir Lleshi për librin e Roland Spahiut: Një roman proteste, që të tërheq fort“Sepse ai i ngre problemet troç, pa u marrë me gjëra të kota, duke e vendosur personazhin (ai vetë është personazhi i vetëm dhe përballë tij shteti dhe shoqëria). Njëlloj siç i shtronin problemet shkrimtarët filozofë të Mesjetës dhe lanë pas një emër të madh. Se mos kujtoni që ky libër është dritë e shëmbëlltyrës së autorëve të asaj kohe? Jo. Harrojeni! Ai është krijim tërësor dhe me aq shkathtësi nga Roland Spahiu”, vlerësoi romanin “Një skenë filmi” Xhevahir Lleshi redaktor i veprave klasike, shkrimtar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.