Zemaj: Nëse shkojmë në zgjedhje të jashtëzakonshme – VV-ja do të ishte subjekti më i ndëshkuar

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Armend Zemaj, ka thënë se nëse vendi shkon në zgjedhje atëherë subjekti më i ndëshkueshëm nga populli do të ishte Lëvizja Vetëvendosje.

“Do të ishte sjellja më pozitive dhe më dashamirëse do të ishte dorëheqja e kësaj qeverie dhe shkuarja në zgjedhje Është pak komplekse shkuarja në zgjedhje në këtë situatë. Ata punojnë me logjikën e populizmit”, ka thënë Zemaj.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.