Zhduken dy vajza të mitura në Prizren

Janë zhdukur dy vajza të mitura në Prizren.

Në lidhje me këtë, policia është njoftuar nga prindërit e vajzave.

“Në Prizren me datë 21.01.2022 në ora 12:00. Dy persona kosovarë kanë njoftuar policinë se vajzat e tyre të mitura kanë dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e tyre”, thuhet në raportin e policisë.

Sipas policisë, rasti është duke u hetuar, teksa është denoncuar dje në mesditë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.