Zhduket një grua në Prizren

Një grua është raportuar e zhdukur në Prizren.

Rastin në Polici e ka lajmëruar bashkëshorti i saj derisa ka cekur se nuk kanë ndonjë informatë se ku gjendet.

Sipas ankuesit, ka tentuar që ta kontaktojë viktimën si dhe shoqërinë e saj por nuk kanë pasur qasje. Rasti po vazhdon të hetohet.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.