Zv. Kryeministrja Rexhepi: Është votuar vendimi për asfaltimin dhe rikonstruksionin e rrugës që lidh Gornjë dhe Donjë Lubinjë – Reçan

Në seancën e sotme të Qeverisë së Republikës së Kosovës është votuar vendimi për asfaltimin dhe rikonstruksionin e rrugës që lidh Gornjë dhe Donjë Lubinjë – Reçan. Ky projekt infrastrukturor me vlerë 600 mijë euro do të ketë një ndikim të madh pozitiv në komunitetin lokal.

Përmirësimi i lidhjes dhe aksesi më i lehtë do të sjellë shumë përfitime për banorët dhe ekonominë e këtij rajoni.

Të dashur të dashuruar, ju përgëzoj për rrugën tuaj të ri!
Ka shkruar Zëvendëskryeministrja Emilija Rexhepi në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.