100 aksidente trafiku brenda 24 orëve

Gjatë 24 orëve të fundit, në rrugët e Kosovës kanë ndodhur gjithsejtë 100 aksidente trafiku, transmeton IndeksOnline.

Policia ka njoftuar se aksidentet kanë ndodhur në të gjitha rajonet e vendit ndërsa prej tyre 46 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 54 të tjera me dëme materiale.

Ndaj gjithë shoferëve që kanë thyer rregullat në komunikacion, brenda ditës policia ka shqiptuar 1430 gjoba kundërvajtëse.

Me ardhjen e mërgimtareve dhe shtimit të automjeteve në trafik, është rritur edhe numri i aksidenteve ditët e fundit./IndeksOnline/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.