79 afganë u larguan sot nga Kosova

Mëngjesin e sotëm 79 afganë u larguan nga Kosova për në SHBA.
Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se po punojnë me partnerin e tyre @USEmbPristina, për t’u siguruar atyre të kalojnë sa më mirë derisa janë në vendin tonë.

Postimi i plotë i MPB-së:
Sot i përcollëm 79 miqtë tanë afganë që u larguan nga Kosova për në SHBA këtë mëngjes. Ne po punojmë me partnerin tonë @USEmbPristina, për t’u siguruar që mysafirët tanë në Camp Liya, të kalojnë sa më mirë derisa janë në vendin tonë dhe të jenë në gjendje të fillojnë jetën e tyre të re sa më shpejt të jetë e mundur në Amerikë.

Mirupafshim dhe ju dëshirojmë gjithë të mirat duke shpresuar të dëgjojmë përsëri nga ju!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.