A po blen Dokufesti filma nga Serbia?!

Festivali Filmit Dokumentar dhe i filmit të metrazhit të shkurtër “Dokufest” dyshohet se është hapur dhe po mbyllet me filma te blere nga Serbia me paret e taksapaguesve te Kosovës, shprehet një burim i mirëinformuar për Rtv Besa.

Ai më tej ka theksuar se edhe pse është festival i filmave dokumentar në hapje dhe në mbyllje po emitohen filma të metrazhit të gjatë.

Siq dihet “Dokufest” është hapur me Filmat e metrazhit të gjatë Holivudiane: 2001 A Space Odyssey nga Stanley Kubrick dhe Blade Runner: The Final Cut nga Ridley Scott.

Pritet nga drejtori artistik i Dokufestit të jep një sqarim rreth pretendimeve të lartëcekura.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.