Abazoviq: Apeli im për serbët dhe shqiptarët është ‘përpiquni të pajtoheni’, garantoj se të gjithë do të jenë mirë”

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, ka deklaruar se “sulmi ndaj policisë në Banjskë është një tragjedi dhe një vazhdim i politikës katastrofike ballkanike nga e cila rajoni nuk mund të shpëtojë”, raporton AA.

“Dënoj fuqishëm dhunën dhe vrasjet. Të gjithë u tronditëm. Një situatë e këtillë mund të shpërthejë në shkallë më të gjerë”, u tha Abazoviq gazetarëve pas një ligjërate në Fakultetin e Shkencave Politike në Beograd.

Abazoviq shtoi se Mali i Zi mbetet i bindur se politika e viteve 1990 duhet të marrë fund.

“Popujt e këtij rajoni kanë provuar gjithçka përveç pajtimit. Apeli im për serbët dhe shqiptarët është ‘përpiquni të pajtoheni’, garantoj se të gjithë do të jenë mirë”, shtoi ai.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.