Ahmeti kërkon që Qeveria të intervenon edhe në çmimin e Makiatos

Ish-kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka komentuar vendimin e qeverisë që obligon bizneset për shërbim të klientëve me ujë nga rubineti, si dhe për monitorim të cilësisë së ujit të destinuar për konsum.

Ahmeti ka thënë se duhet të vendoset edhe një “çmim tavan” për kafen sepse gastronomët po fitojnë shumë.

“Qeveria paska vendos që gastronomia detyrimisht duhet me shërby ujë të çeshmes çdo konsumatori që ulet në tavolinë. Edhe naj tavan të çmimit në kafe se “shumë” po fitojnë”, ka shkruar ai.

Ahmeti analogjinë me çmimin tavan e ka përdorur pas një vendimi tjetër të qeverisë që cakton marzhën e fitimit për naftëtarët

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.