Aksioni i Drejtorisë së Inspektorateve për largimin e pengesave të ndryshme në hapësira publike

Ka vazhduar aksioni i Drejtorisë së Inspektorateve – Sektori Komunal, për largimin e pengesave, mallrave të ndryshme dhe reklamave të vendosura pa leje në hapësira publike nga qytetarët e pronarët e bizneseve.

Aksioni është zhvilluar në rrugët “Edit Durham”, “Rrustë Kabashi”, “Flamuri”, “Ahmet Prishtina” etj., ndërsa, do të vazhdoj edhe në zona të tjera të qytetit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.