Arratiset i burgosuri nga Dubrava, ishte duke i ruajtur bagëtitë

Një i burgosur me inicialet K.B është arratisur nga Burgu i Dubravës.

Lajmin për Klankosova e ka konfirmuar Florent Gashi, zëdhënës i Shërbimit Korrektues të Kosovës. Sipas Gashit, njëjti ishte i dënuar me trre vjet burgim.

“Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se i dënuari K.B është larguar nga Pavijoni i Gjysmëhapur i Qendrës Korrektuese të Dubravës. I njëjti ishte caktuar me vendpunim në ruajtjen e bagëtive të fermës së qendrës. I njëjti ishte i dënuar me tri vite burgim dhe do të lirohej më, 16.12.2024. Për largimin e tij është lëshuar letër rreshtimi dhe është njoftuar edhe policia”, tha ai, transmeton Klankosova.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.