Aktivitet i Biçiklistave të Prizrenit për një qytet ekologjik

Të martën me 31 Maj 2022 ejani në “Sheshin e Lidhjes” në Prizren me biçikleta, ora 19:00.

Duke e bërë një traditë të re në vendin tonë organizimin e ”Critical Mass Prizreni”, ne do të mblidhemi tek “Sheshi i Lidhjes” në Prizren në orën 19:00, për të bërë xhiron e secilit muaj në rruget e Prizrenit, si me 31 Maj , 26 Qershor, 31 Korrik, 28 Gusht si dhe 25 Shtator.

Qëllimi i këtij aktiviteti është të ndërgjegjësojmë shoferët, t’u shtojme deshirën qytetareve që ende nuk kanë blerë biçikletë dhe japim shembullin tonë për një qytet më ekologjik.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.