Aktori turk bleu dhe shkatërroi ish-shkollën, në shenjë hakmarrjeje për traumat e fëmijërisëAktori turk Caglar Ertugrul ka postuar së fundmi në rrjetet sociale dhe ka shpërndarë një postim ku thotë se ka blerë dhe prishur një ndërtesë, duke pretenduar se është shkolla e tij e fëmijërisë.

Sipas Ertugrulit, ai e ka blerë dhe prishur shkollën si hakmarrje për disiplinën fizike që ka duruar nga mësuesit e tij gjatë fëmijërisë.

Aktori turk Caglar Ertugrul ndezi polemika duke pretenduar se ai bleu shkollën e fëmijërisë dhe e prishi atë.

Ertugrul ka shpërndarë një postim në rrjetet sociale së bashku me një fotografi, ku pretendon se kishte blerë ish-shkollën fillore dhe më pas e kishte prishur.

Ai pretendoi se motivi i tij ishte hakmarrja ndaj disiplinës fizike dhe traumës së fëmijërisë që iu desh të duronte nga mësuesit gjatë kohës që ishte atje.

Megjithatë, është e rëndësishmetë theksohet se këto pretendime mbeten të paverifikuara, pasi nuk ka asnjë konfirmim për blerjen apo prishjen aktuale të shkollës nga Ertugrul, as nuk është raportuar në lajmet lokale.

“Mësuesit e mi të shkollës fillore më rrihnin gjithmonë, kështu që unë e bleva të gjithë shkollën dhe e prisha. Nuk do të ndërtojë asgjë në vend të saj. Le të qëndrojë kështu”, ka shkruar aktori në Instagram. /Telegrafi/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.