Albin Kurti uron këshilltarin e tij për doktoraturën e dytë

Postimi i plotë:
Tienmu, me dy kapela doktori

Të parën në 2011 në Universitetin e Nju Jorkut, në filozofi, me temë “Puna, mundësia dhe drejtësia”. Të dytën në 2023 në Universitetin e Lucernit, në juridik, me temë “Ndryshimet klimatike, pabarazia dhe liria nga diskriminimi”. Tienmu Ma angazhohet për politika të mira publike, si këshilltar i jashtëm probono në kabinetin tim.

Sot ia uruam dhe festuam avancimin kulmor akademik të tij për të dy doktoratat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.