“Aliu jem, na le kur nuk e pritëm”, postimi prekës i babait të 2-vjeçarit që vdiq nga kanceri

Sot ka ndërruar jetë djaloshi 2 vjeqar Ali Kamberi i cili vuante mga sëmundja e kancerit.

E në lidhje me këtë ka shkruar edhe babai i tij, Zejnullahu.

Ai tha bashkë me Aliun ishin përballur me sëmundjen e kancerit dhe se ai i la në kohën kur nuk e prisnin.

“Oo djali jem babali jem Aliu jem…na le kur nuk e pritëm. Luftuam së bashku mjaft me këtë sëmundje të mallkuar… Allahu të dërgoftë në xhenet, e na pritsh aty për t’u bashkuar e për t’u kënaqur. Keq na le por kjo botë është e shkurt“, ka shkruar ai.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.