Ambasada Turke me njoftim për raundin e dytë të zgjedhjeve për shtetasit turq që jetojnë në Kosovë

Ambasada Turke në Kosovë ka publikuar njoftimin për procesin e votimit të zgjedhjeve të raundit të dytë në Republikën e Turqisë.

Në njoftim thuhet se dita e votmit është me 21 maj, 2023 ku qytetarët me nënshtetësi turke mund të votojn në zyret e Ambasadës Turke në Prishtinë si dhe në Konsullatën Turke në Prizren nga ora 08:00 deri në ora 22:00.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.