Apel për mos përdorim të ujit të pijshëm deri në njoftim tjetër zyrtar nga kompania Hidroregjioni Jugor për lagjet:

Apel për mos përdorim të ujit të pijshëm deri në njoftim tjetër zyrtar nga kompania Hidroregjioni Jugor për lagjet:
“Beteja e Pashtrikut”
”Hamëz Ukaj”
”Dëshmorët e Koshares” dhe zonën përreth.

Në këtë rrugë është identifikuar një problem në lidhje me ujin e pijshëm.

Ekipi ynë është në terren për ta zgjidhur sa më parë këtë problem dhe për të garantuar një burim të sigurt dhe të pastër të ujit për të gjithë banorët e kësaj lagje.
Për arsyje të sigurisë tuaj , ju lutem të mos e përdorni ujin e pijshëm deri në njoftim tjetër zyrtar nga kompania jonë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.