Arrestohet 24 vjeçari në Prizren për vjedhje të rëndë , dërgohet në vuajtje të dënimit prej 1 (një) viti

Me datë 09 Dhjetor 2022, rreth orës 10:00, Njësiti policor për realizimin e urdhëresave të gjykatës në kuadër të Stacionit Policor të Prizrenit , ka lokalizuar dhe ka arrestuar te dyshuarin J.K (24 vjeçar) nga Prizreni.

I njëjti ka qene në kërkim policor me urdhër arrest të gjykatës të lëshuar nga Gjykata Themelore në Prizren, sepse me vendim të gjykatë ka qenë i dënuar me burg për 1 (një) viti për veprën penale “Vjedhje e rëndë”.

Pas arrestimit të personit të kërkuar, nga njësitet përkatëse policore ai është dërguar burg në Dubravë në vuajtje të dënimit sipas vendimi të plotfuqishëm të gjykatës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.