Autobusi nga Kosova përplaset në një pemë në Vlorë

Një autobus me turistë në Vlorë është përplasur me një pemë, degët e së cilës janë zgjatur në rrugë.

Siç shihet në pamjet e publikuara nga Abcnews,autobusi ka targa të Kosovës.

Për shkak të lartësisë, autobusi është penguar te pema dhe e ka pasur të pamundur që të vazhdojë rrugën.

Pritet një vinç i madh që ta spostojë autobusin.
Fatmirësisht nga aksidenti pati vetëm dëme materiale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.