Bekë Berisha kërkon që Rrahman Jasharaj të merret në mbrojtje nga policia

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Bekë Berisha ka kërkuar urgjentisht të bëhet zgjidhje për të siguruar transportin për pjesëtarët e Policisë së Kosovës dhe të Forcës së Sigurisë së Kosovës. Ai ka thënë se së fundi ka hasur në policë e ushtarë duke pritur nëpër stacione të autobusëve.

Në fjalimin e mbajtur në Kuvend, Berisha ka kërkuar nga institucionet e sigurisë po ashtu që ta marrin në mbrojtje kreun e sindikatave, Rrhaman Jasharaj.

Ai ka thënë se dikush po tenton që problemet me grevën të nxirren jashtë dhe kjo çështje të politizohet.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.