“BNE” mposhten nga “ENCE”, nuk kualifikohen në “Stazën e legjendave”

Ekipi shqiptar i lojërave elektronike ka pësuar disfatë nga ekipi “ENCE” me rezultat 16:13 dhe kështu kanë lëshuar një mundësi të mirë për t’u kualifikuar për në fazën e skuadrave më të mirë në botë të njohur si “Staza e legjendave”

Përkundër kësaj humbje “Bad News Eagle” do të kenë edhe një mundësi të fundit për t’u kualifikuar tutje në ndeshjen e radhë.

Deri më tani në këtë garë, “BNE “ kanë dy fitore dhe dy humbje.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.