Ku po vemi? – Nga:Bledi Filipi

Nga:Bledi Filipi Ku po vemi? Nuk kanë të sosur debatet dhe diskutimet tek ne. Sa

Read More

Ku po vemi? – Nga:Bledi Filipi

Nga:Bledi Filipi Ku po vemi? Nuk kanë të sosur debatet dhe diskutimet tek ne. Sa

Read More

ESEJA QË NUK U HARTUA PËR GJYSHET

ESEJA QË NUK U HARTUA PËR GJYSHET Nga: Ditar Kabashi 1. Meqë kompleksi i shkollës

Read More

ZË PËR KLITHMËN E HESHTUR

Shkruan: Ditar KABASHI Kosova ka parë padrejtësi, shtypje, diskriminim, luftëra… dhe të gjitha këto i

Read More

Video ekskluzive-Dalin pamjet e sulmit me armë në Jeni Mahallë të Prizrenit

Sot në rrugën “Xhemil Fluku” në Prizren ka ndodhur një gjuajtje me armë zjarri per

Read More