Çeku: Brenda 5 viteve do të ndërtohen dhe rinovohen 27 stadiume

Ministri për Kulturë, Rini dhe Sport, Hajrulla Çeku ka thënë se brenda pesë viteve të ardhshme në Kosovë planifikohet të ndërtohen dhe rinovohen 27 stadiume, duke përfshirë edhe stadiumin nacional

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.