Dështon sërish kalimi i Projektligjit për Shëndetin riprodhues

Kuvendi i Kosovës ka dështuar për të tretën herë që ta miratojë në parim Projektligjin për shëndetin riprodhues dhe fertilizimin e asistuar mjekësor.Kjo pikë e rendit të ditës është hedhur në votim dy herë në seancën e sotme.

Por, projektligji në fjalë nuk arriti të marrë votat e nevojshme që nevojiten për të proceduar tutje.Këtë Projektligji e kanë kundërshtuar vazhdimisht edhe disa deputetë të shumicës parlamentare, duke shkaktuar debate të shumta në shoqëri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.