Dita e pavarësisë së Ukrainës: Ministria e Jashtme organizon pritje për gazetarët ukrainas

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës do të organizojë pritje për nder të Ditës së Pavarësisë së Ukrainës.

Kështu ka bërë të ditur divizoni për komunikim i kësaj Ministrie.

Në këtë pritje do të jenë prezent gazetarët ukrainës të cilët u pranuan në Kosovë përmes projektit “Journalists in Residence Kosovo”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.