Braktiset një fëmijë në Lipjan nga të dyshuarit një femër dhe një mashkull kosovar

Një fëmijë është braktisur nga prindërit e saj në Lipjan. Për rastin ka njoftuar policia e Kosovës. Policia ka hapur rast për “Keqtrajtim apo braktisje e fëmijës”.

“Lipjan 22.08.2023 – 16:00. Më 23.08.2023 është raportuar se viktima femër kosovare është braktisur nga të dyshuarit një femër dhe një mashkull kosovar. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftimin e policisë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.