Djali kanos me vrasje prindërit në Prizren

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në fshatin Petrovë të Prizrenit.

I njëjti ka kanosur me vrasje prindërit e tij dhe ka shkaktuar dhunë në familje.

Sipas raportit të Policisë, i dyshuari me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rastin në polici e kanë lajmëruar prindërit e të dyshuarit.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.