Drejtori për Kulturë,Rini dhe Sport Adem Morina po qendron në vizitë zyrtare në Izmir të Turqisë

Drejtori për Kulturë,Rini dhe Sport Adem Morina po qendron në vizitë zyrtare në Izmir të Turqisë, gjatë vizitës ai është pritur nga Kryetari i Komunës së Konakut z.Abdyl Batur, ku diskutuan për bashkpunimin në sferen kulturore dhe sportive në mes dy Komunave.

Vizita e drejtorit Morina ka vazhduar edhe në institucione tjera duke u pritur edhe nga klube të ndryshme kulturore dhe sportive.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.