E bën edhe këtë “njani”, e paguan rrymën me 500 monedha nga 2 euro falseNjë zyrtare e KEDS-it në Shtërpcë ka informuar policinë se një klient ka kryer pagesë ku gjatë numërimit kanë dalë 500 monedha nga 2 euro të falsifikuara.

Sipas policisë, monedhat janë konfiskuar dhe rasti është duke u hetuar.

Kujtojmë se javëve të fundit në treg janë shtuar rastet me monedha të falsifikuara, ku ditë më parë policia i ka sekuestruar mbi 85 mijë euro të falsifikuara.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.