E dhimbshme! Kjo është familja e cila humbën jetën në aksidentin tragjik në Bullgari, prindërit nga 36-vjeç dhe dy fëmijët binjak nga 4-vjeç

Avni Ahmeti -1985

Xhihan Ahmeti-1985

Luan Ahmeti – 2017

Alban Ahmeti-2017

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.