Edhe Elvis Hoxha nga Vetëvendosje me kritika për AShAK

Anëtari i Kryesisë së VV-së, Elvis Hoxha, ka reaguar ndaj analizës së fundit të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës.

Ai ka thënë se ASHAK-u më mirë do të ishte të tregonte se cila është e drejta e KFOR-it që ta marrë në shqyrtim kërkesën e Beogradit për kthimin e 1 mijë trupave ushtarake në Kosovës.

“Akademia e Shkencave në Kosovë më mirë të na tregojë se cili është statusi i KFOR-it dhe cila është e drejta e tij të marrë në shqyrtim kerkesat e Beogradit”, ka shkruar Hoxha në profilin e tij në “Facebook”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.