Edhe Hidroregjioni Jugor në hall për shkak të problemit të furnizimit me rrymë, disa vende mbesin pa furnizim me ujë

Për shkak të problemit të furnizimit me rrymë elektrike tek stacioni i pompave në Sozi, nga data 16.08.2022 , prej orës 19:00, pa asnjë njoftim paraprak, pa furnizim me ujë kane mbetur fshatrat:

• Kobaj
• Atmaxh
• Tupec
• Nashec
• Grazhdanik
• Planej
• Gorozhup
• Mile
• Mazrek
• Gjonaj dhe
• Një pjesë e qytetit te rrugës se Nashecit

Me rastin e rikthimit të energjisë elektrike do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.

Faleminderit për mirëkuptim

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.