Edi Rama takon Boris Johnson, diskuton për temat aktuale

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, po qëndron për vizitë zyrtare në Londër, ku po merr pjesë në samitin vjetor për investime në Ballkanin Perëndimor.

Ai ka takuar kryeministrin e Britanisë së Madhe Boris Johnson.

Me siguri se një nga temat që kanë diskutuar të dy është edhe lufta në Ukrainë dhe potencial që ka Shqipëria për investime.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.