Ekipi e zjarrfikësve në Prizren nxjerin trupin e pajetë të një gruaje në lumin Drin të Prizrenit

Ekipi i zjarrfikësve në Prizren me kërkesë të mjeksisë ligjore dhe Prokurit kanë bërë tërheqjen e trupit të pajetë nga lumi.

Foto nga Altin Morina (Zjarrfikës).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.