Gruaja në Prizren raporton në Polici se dikush i ka vjedhur stoli ari dhe një pistoletë

Një grua ka raportuar se disa persona kanë hyrë në shtëpinë e saj dhe i kanë vjedhur stoli ari dhe një pistoletë.

“VJEDHJE E RËNDË- Fsh. Medvec, Prizren 22.07.2023 – 05:15. Ankuesja femër kosovare ka raportuar se persona të panjohur kanë depërtuar me forcë brenda shtëpisë së saj dhe nga aty janë vjedhur stoli ari dhe një pistoletë. Rasti nën hetime.”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.