“Ekoregjioni” ju del në ndihmë kompanive të cilat janë kompetente për pastrimin e rrugëve regjionaleK.R.M Ekoregjioni ju del në ndihmë kompanive të cilat janë kompetente për pastrimin e rrugëve regjionale. Borëpastruesja jonë hap rrugën në drejtim të Prevallës. Kërkojmë nga qytetarët që t’i shmangen lëvizjes me automjete në drejtim të Prevallës dhe Brezovicës.
Komuna e Prizrenit në shërbim të qytetarëve, ka shkruajtur Drejtori i DSHP-së në Prizren
Çelë Lamaj.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.