Mbyllet për qarkullim rruga nga Brezovica në drejtim të Qendrës së SkijimitReshje të dendura bore kanë mbuluar zonën malore në Brezovicë.

Si pasojë e kësaj është mbyllur edhe rruga nga Brezovica në drejtim të Qendrës së Skijimit, kështu ka konfirmuar për Gazetën Insajderi, zëdhënësi i Policisë së Kosovës për Rajonin e Ferizajt, Kanun Veseli.

“Ju njoftojmë se për shkak të reshjeve të dendura të borës që ka mbuluar atë zonë, është vështirësuar qarkullimi i automjeteve dhe në ora 10:15 është mbyllur tërësisht për qarkullim rruga nga Brezovica në drejtim të Qendrës së Skijimit, deri në pastrimin e rrugës nga kompania për pastrimin e rrugëve. Policia e stacionit të Shtërpcës dhe Njësia Rajonale e Komunikacionit është në Brezovicë dhe po orienton komunikacionin. Nga zyrtarët e Qendrës së Skijimit jemi njoftuar gjithashtu se sot, nuk ka kushte për skijim“, tha ai për Insjaderin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.