EXIT POLL-i i prezantuar në Klan Kosova: Arben Vitia dhe Përparim Rama shkojnë në balotazh

Sipas Exit Poll-it në Klan Kosova Arben Vitia dhe Përparim Rama shkojnë në balotazh

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.