Fitër Bajrami festohet të Premtën

Dita e parë e Fitër Bajramit është të Premten me 21 Prill 2023.

Ëmbëltorja “Sulltan” në Prizren ka njoftuar të gjithë klientët se ka filluar të marr porositë për Bakllava në lokalin i cili gjindet tek Shtëpia e Kulturës në Prizren apo përmes nr të telefonit.

Çmimi dhe kualiteti do të jetë i njëjtë sikurse viteve tjera thuhet në njoftim.

Ëmbëltorja “Sulltan” gjindet tek Shtëpia e Kulturës në Prizren për informata tel: 044306517.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.