Flasin nga kompania e autobusit që u aksidentua në Austri

Autobusi i kompanisë “Armendi Tours” është aksidentuar në orët e para të mëngjesit në Salzburg të Austrisë.
Indeksonline ka kontaktur me kompaninë në fjalë të cilët kanë dhënë informacione shtesë për këtë aksdient.

Autobusi eshte nisur me daten 18/05/2022 nga Kosova ne oret e mengjesit.
Në udhëtim kanë qenë 3 shoferë. Aksidenti ka ndodhur ne Austri/Salzburg.

Pasagjerët janë me lendime të lehta dhe asnjë në rrezik për jetë” ka thënë një zyrtar i Armendi Tours.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.