Foto historike të shqiptarëve me plisa në Sarajevë..

Dy popuj mike me histori dhe të kaluar të përbashkët, të persekutuar gjatë gjithë historisë, me teritore të cunguara nga të tjerët, me flamuj me kufij dhe me kushtetutë të vizatuar nga të tjerët.
Edhe pse në shekullin 21 të dy popujt kishin të ndaluar të lëvizin tek njëra tjetra vetëm pas lejes së “padronëve” të mëdhenj të botës!

E huazuar

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.